Vogue Güneş Gözlüğü


Vogue güneş gözlükleri italyada üretilmekte olup tasarım ve şekil olarak tam bir italyan moda havasına hakimdir.


Vogue güneş gözlükleri ünlü moda dergisi ile aynı adı taşımaktadır 1973 yılında  Luxottica tarafından satın alınarak piyasaya sürüldü.


Vogue sitilleri,yenilikçi tasarımları , bir çok renk ve çerçeve  seçenekleri ile vogue gözlükleri şık detalarla dikkatleri üzerine toplmayı başarmıştır.


Günlük gözlükleri ve moda gözlükleri ile oldukça ünlenen vogue günümüzde devam etmekte olan en iyi güneş gözlükleri arasındadır.


Dünyada genellikle adını moda dergilerinde duyuran vogue her sene gözlük tasarımlarını değiştirerek ve modaya uygun hale getirerek moda agırlıklı gözlük üretimi yapmaktadır.


Vogue genellikle bayan güneş gözlüğü üreticisi olarak bilinmeksede erkek güneş gözlükleride mevcuttur.


Cam olarak bir çok cam seçenegine sahip olan vogue optik sektörünün  önde gelen ve oldukca kaliteli olan camları ile bilinmektedirç


Çerçeve olarak genellikle kemik ve metal çerçeve kullanılmaktadır çerçeve yapısının aerodinamik olmasına özen gösteren vogue kullanım rahatlık ve

uzun süreli kullanım açısından oldukca saglıklıdır.


 Türkiye distiribitörlüğü Lüxottica tarafından yapılmakta olup alacak oldugunuz Vogue güneş gözlükleri Türkiye ve dünya çapında 2 yıl resmi garantiye sahiptir.


Vogue güneş gözlüklerinin tüm serini sadece GunesGozlugu.com da bulabilir ve  360 derece açı ile detaylı inceleyebilirsiniz.


Vogue  güneş gözlüklerini incelemek için lütfen tıklayınız...