Ray-Ban Güneş Gözlükleri 1937 yılından Newyork ta kurulmuştur.


Dünya çapında ünlü bir marka olan rayban tüm dünyaya hizmet vererek güneş gözlüğü sektöründe önemli bir yer almıştır.


Ray-Ban 1937 de amerikan şirketi Baush Lomb tarafından kurularak faliyete geçmiştir.


1999 yılında italyan firması olan dünyanın en büyük optik üretici firmalarından biri olan Luxottica tarafından satın alınınarak hizmet vermeye başlamıştır.


Ray-Ban güneş gözlükleri dünyanın güvenilir ve en büyük gözlük markalarından birtanesidir. Çeşit olarak  erkek kadın ve çocuk modelleri olarak zengin bir çeşite sahiptir cam özellikleri olarak kristal organik ve trivex camlar kullanılmaktadır. Bunu yanı sıra bir çok cam modelinde extradan polarize ve antirefle özelligede sahiptir. Çercevelerinde ise kesinlikle alerji yapmasını önceleyen teknoloji kullanarak üretim gerçekleşmektedir bu sayede alerji yapmamasının yanı sıra çok uzun yıllar boyunca oksitlenme ve paslanma yapmaz ve uzun bir kullanım süresi saglar .


Ray-Ban güneş gözlüklerinin tamamı Luxottica firması tarafından tüm dünyada geçerli 2 yıl  distiribitör garantili olarak sunulmatadır. 


Ray-Ban güneş gözlükleri sektör tarafında her zaman takip edilen bir firmadır.Genel olarak ürettiği modeller farklı firmalara tarafından da aynı tarzda bir sonraki yıl üretilmektedir buda rayban güneş gözlüğünün gerçek anlamda piyasanın lider markası oldugunu gösterir.


Ray-Ban güneş gözlüklerini detaylı olarak incelemek için lütfen tıklayınız...